FINTRO Bankkantoor Deurne

Wereldwijde groep

 

FINTRO is een afdeling van de wereldwijde groep BNP Paribas. 
BNP Paribas is een grote depositobank in de eurozone en behoort tot de meest solide banken wereldwijd.

Binnen dit digitale tijdperk hebben wij als missie het uitdiepen van de persoonlijke klantenrelatie 
waarbij alle digitale oplossingen ter ondersteuning worden aangeboden, maar niet worden afgedwongen. 

We zijn een bruisend en enthousiast team dat u bijstaat in al uw bankzaken van kredieten tot vermogensopbouw
We hebben meer dan 25 jaar ervaring opgebouwd als bankkantoor (vroeger Krediet aan de Nijverheid, sinds 2005 FINTRO).

We beschikken als FINTRO bankagent over het meest uitgebreide gamma producten van de BNP Paribas groep en dit in alle domeinen, van dagelijks bankieren, over beleggingsadvies tot in alle kredietoplossingen.

 

Voor u als particulier

 

Zoekt u een passende spaar- of beleggingsformule voor u of uw kinderen? Hebt u nood aan beleggingsadvies?
Twijfelt u aan het nemen van een persoonlijke lening of het gebruik van eigen middelen? Of neemt u gewoon een autolening? Als het om uw geld gaat, staan we aan uw zijde met advies op maat.

Op het ogenblik dat u een hypothecaire lening nodig hebt, focussen we niet alleen op de verschillende hypotheekformules. We lichten graag meer context toe en we doorlopen samen het hele proces voor uw woonkrediet.

 

Voor u als ondernemer

 

Een ondernemer wil groeien en daarbij willen wij uw partner zijn. Als zelfstandig bankagent en verzekeringsmakelaar delen we immers dezelfde ambities.
Elke ondernemer is een nieuwe uitdaging. Aan de hand van een quick scan overleggen we hoe we de groei extra kunnen ondersteunen.
We lichten u toe hoe een bank kijkt naar uw ondernemening zodat u in de toekomst beter weet hoe u met nieuwe projecten aan de slag kunt. Wie wil groeien, staat ooit voor de vraag naar bedrijfskrediet. Of het nu gaat om behoefte aan kaskrediet, leasing of investeringskrediet, we helpen uw plannen realiseren!

Natuurlijk kan u bij ons terecht voor de volledige uitrusting van uw business rekening. Maar wij doen meer voor u. Bij elke opening van een zakelijke rekening luisteren we met plezier naar het verhaal van de mensen achter het bedrijf. 
We leren u en uw onderneming graag uitgebreid kennen. Deze maximale kennis biedt de beste garantie op een efficiënt partnership.